File voor Sinterklaas bij de drive-through op bedrijventerrein Bakestein in ZwijndrechtZWIJNDRECHT - Op zaterdag 13 november 2021 stonden de wegen richting het bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht helemaal vol met wachtende auto's met daarin kinderen die naar de Sint wilde. In plaats van een intocht was er een Sinterklaas drive-through bij de gemeentewerf op het bedrijventerrein Bakestein. Door de enorme drukte stonden de wegen vanaf de Rijksweg A16 vast. Voor de kinderen werd het wachten beloond en werden ze verrast door veel pieten en uiteindelijk reden ze langs Sinterklaas. Er was een DJ piet voor de gezelligste Sinterklaasmuziek. Ook de burgemeester van Zwijndrecht stond bij de ingang om iedereen te verwelkomen. De bezoekers waren na afloop van de drive-through erg opgewekt en blij en vonden dat het super was georganiseerd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 13 november 2021 stonden de wegen richting het bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht helemaal vol met wachtende auto’s met daarin kinderen die naar de Sint wilde.
In plaats van een intocht was er een Sinterklaas drive-through bij de gemeentewerf op het bedrijventerrein Bakestein. Door de enorme drukte stonden de wegen vanaf de Rijksweg A16 vast. Voor de kinderen werd het wachten beloond en werden ze verrast door veel pieten en uiteindelijk reden ze langs Sinterklaas. Er was een DJ piet voor de gezelligste Sinterklaasmuziek. Ook de burgemeester van Zwijndrecht stond bij de ingang om iedereen te verwelkomen. De bezoekers waren na afloop van de drive-through erg opgewekt en blij en vonden dat het super was georganiseerd.