Familiedag Europa Kinderhulp 2018DORDRECHT – Afgelopen vrijdag 27 juli 2018 werd in speeltuin Zeehavenkwartier in Dordrecht de jaarlijkse familiedag van de Stichting Europa Kinderhulp georganiseerd In de speeltuin ontmoetten vakantieouders en kinderen elkaar, om volop te spelen en te genieten van wat de speelaccommodatie biedt. Hierbij was is het zwembad, met een verwachtte buitentemperatuur van zo’n 36/37 graden, de ideale plaats om te recreëren. De stichting, die bekend staat om vakantiereizen voor kansarme en kwetsbare kinderen uit binnen- en buitenland, organiseert jaarlijks de familiedag in speeltuin Zeehavenkwartier, waar tussen de 150/200 vakantieouders en kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar naar toe komen. Voor meer info: www.kinderhulp.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Afgelopen vrijdag 27 juli 2018 werd in speeltuin Zeehavenkwartier in Dordrecht de jaarlijkse familiedag van de Stichting Europa Kinderhulp georganiseerd.

In de speeltuin ontmoetten vakantieouders en kinderen elkaar, om volop te spelen en te genieten van wat de locatie biedt.
Hierbij was het zwembad, met een verwachtte buitentemperatuur van zo’n 36/37 graden, de ideale plaats om te recreëren.

De stichting, die bekend staat om vakantiereizen voor kansarme en kwetsbare kinderen uit binnen- en buitenland, organiseert jaarlijks de familiedag in speeltuin Zeehavenkwartier, waar tussen de 150/200 vakantieouders en kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar naar toe komen.
Voor meer info: www.europakinderhulp.nl