Elfde Groot Leerpark Dictee bij het Marnix CollegeElfde Groot Leerpark Dictee bij het Marnix College DORDRECHT - Op donderdag 21 maart 2019 startte het elfde Groot Leerpark Dictee in het schoolgebouw van het Marnix College in Dordrecht. Het dictee werd begeleid door historicus Professor Fred van Lieburg, die er ook de auteur van was. De titels van het dictee was 'Synodedictaat' en bestond uit twaalf opgaven. Om een indruk te krijgen van de moeilijkheidsgraad volgt hier opgaven 10: "De autoritaire buitenlanders en democratische binnenlanders waren bang dat de gomaristische theoloog en passant even wat supralapsarische subtiliteiten aan de gereformeerde goegemeente wilde opleggen." Wethouder Peter Heijkoop was deze avond voorzitter van de jury en reikte na afloop de prijzen uit. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 21 maart 2019 startte het elfde Groot Leerpark Dictee in het schoolgebouw van het Marnix College in Dordrecht.

Het dictee werd begeleid door historicus Professor Fred van Lieburg, die er ook de auteur van was.

De titels van het dictee was ‘Synodedictaat’ en bestond uit twaalf opgaven.

Om een indruk te krijgen van de moeilijkheidsgraad volgt hier opgaven 10: “De autoritaire buitenlanders en democratische binnenlanders waren bang dat de gomaristische theoloog en passant even wat supralapsarische subtiliteiten aan de gereformeerde goegemeente wilde opleggen.”

Wethouder Peter Heijkoop was deze avond voorzitter van de jury en reikte na afloop de prijzen uit.