Eindsprint speculaaspoppen actie van start.

ZWIJNDRECHT – De eindsprint van de speculaaspoppen actie is van start gegaan. Tot zaterdag 21 november 2020 kunnen mensen nog met de actie mee doen. Tot nu zijn er door de actie al meer dan 4000 speculaaspoppen verkocht. De verwachting is dat er totaal tussen de 7000 en 8000 euro wordt opgehaald voor het goede doel. De opbrengst komt ten goed aan het Prinses Maxima Centrum.

Naast dat de mensen voor hun zelf en hun omgeving bestellen is het ook mogelijk om een speculaaspop te sponseren voor de voedselbanken in de Drechtsteden. Door de Corona bestellen mensen veel meer , Om iemand zo pop cadeau te geven geeft een positieve sfeer en dat kunnen de mensen in tijden van Corona goed gebruiken , vertelt een van de vrijwilligers.

Het Crea-team maak deel uit van het Inspire2Livechoir , het koor dat uitsluitend zingt voor projecten van de kankerbestrijding. Door de Corona kan er nu niet gezongen worden. Om toch geld op te halen worden er allerlei acties opgezet en bedacht.

Vanuit Loods de Zoete Inval aan de Duivenvoorde in Zwijndrecht worden de acties georganiseerd. In de winkel liggen bestelformulieren en de speculaaspoppen. Ook kunnen de mensen via de Facebookpagina van het Crea-team  of via de mail (adrielagendijk@gmail.com) de speculaaspoppen bestellen.