Nieuwe voorjaarscollectie 2023

DORDRECHT – Ilona Hens, edelsmid en horlogemaker en alweer ruim 20 jaar actief in het vak. Waarvan 16 jaar in loondienst om vervolgens als zelfstandige ondernemer vanuit huis reparatiewerk voor juweliers te doen. Ongeveer 3 jaar geleden heeft ze een pand gekocht op de Kerkeplaat 9h in Dordrecht en heeft daar haar bedrijf die groeiende was daarin gevestigd.

Pittige tijd

Na het overlijden van de moeder van Ilona en het zelf hebben van corona en de lockdown is ze door een diep dal gegaan van rouw, de corona en weinig werk. Mede hierdoor verloor ze een aantal zakelijke klanten. Dit moest anders en ze is toen goed gaan nadenken wat ze nu echt wilde met haar bedrijf.

Keerpunt

Het precieze keerpunt weet ze niet. Maar omdat ze met het bedrijf verhuisd was naar een extern pand in Dordrecht, kon ze ook meer particuliere klanten ontvangen. Ze besefte dat ze dit heel erg leuk vond, het contact met de mens achter de sieraad of horloge. Ipv de opdrachten krijgen van de juwelier (wat ook prima is natuurlijk) maar de daadwerkelijke reacties zien van de klanten is toch echt wel het kersje op de taart en dat was wat ze miste. Het blij maken van haar klanten met een sieraad op maat, een sieraad van een geliefde die overleden is vermaken naar jou sieraad, een geboortesieraad, trouwringen of reparatie aan sieraden en horloges.

Wat ze doet is mensen blij maken in welke vorm dan ook. Soms komt er zelfs een traan bij van blijdschap/ontroering en voelt ze daarom op de dag van vandaag elke keer weer vereerd dat ze een herinnering mag maken in een vorm van een sieraad voor het leven.

Er is niets zo lastigs als een sieraad voor een ander kopen/kiezen…. Ook hier helpt Ilona je mee. Ze heeft een groot assortiment van edelstenen, je kunt dan bv een lievelingskleur steen kiezen of een geboortesteen, dit is vaak veel makkelijker. Dan kunt u samen of met hulp van Ilona een sieraad eromheen ontwerpen met het eerder afgesproken budget komen ze tot een sieraad op maat.

Dit zijn enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is bij Edelsmid Ilona Hens en er is voor bijna elk budget wel wat unieks te maken. Van zilver tot goud, van met edelstenen tot hout.

Trouwen:    een dag om nooit te vergeten en om je trouwdatum te onthouden 😉 hoe lang waren we ook alweer getrouwd? Even kijken in m’n ring

Geboortesieraad,:    hoe hard je als vrouw heb moeten werken om dat wondertje op de wereld te zetten en je partner in crime zo zo trots op je is en je een waardevolle cadeau geeft hiervoor

Rouwsieraad:    een sieraad met bv as in verwerkt om je dierbare nooit meer te vergeten of de sieraad die dagelijks door de overledenen is gedragen te vermaken naar een sieraad die bij jou past en jij nu deze voor de rest van je leven kunt dragen

Sieraad op maat:    omdat jij bijzonder bent en uniek en alleen een sieraad verdiend die echt bij jou past voor jou is ontworpen. Of omdat je iemand gewoon wil zeggen ik hou van jou en laat zien door een sieraad op maat. Speciaal voor jou ontworpen. Of je bent geslaagd en als cadeau voor het behalen van je diploma.

Reparatie aan je lievelings sieraad of horloge :    die je graag draagt omdat je die elke dag draagt, maar stuk is gegaan doordat je bv ergens achter bleef hangen. Of is gevallen.
Van oud goud naar nieuw goud: oude versleten gouden sieraden die niet meer te herstellen zijn of die je niet meer wil dragen, kun je inleveren voor geld of om laten smelten en er een nieuw sieraad van laten maken. Want zeg nu zelf, nu ligt het ook in een laatje niks te doen…zonde toch?

  •  

Nieuwe voorjaarscollectie 2023

Op zaterdag 4 maart 2023 is de presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie. Dit is echt een waanzinnige mooie collectie geworden vol passie en met haar eigen signature er in verwerkt. Elegante gouden sieraden met edelstenen, sjiek en vrouwelijk en met een touch van het voorjaar. Het evenement zal 4 maart aanstaande van 19:30- 22:00 zijn met heerlijke drankjes en hapjes en live muziek.
Nieuwsgierig geworden  Meld je je dan hier aan en je wordt op de gastenlijst geplaatst. Alleen als je op de lijst staat kun je naar binnen, dit vanwege beperkte ruimte.

Als u zich inschrijft als VIP-member via de site krijg je via de mail allerlei tips en weetjes over sieraden en horloges en uniek acties en exclusieve kortingen op sieraden. En een extra cadeautje bij de evenement 4 maart.

“edelsmid & horlogemaker. “

Wil je meer informatie of heb je vragen over sieraden of horloges. Neem dan gerust contact op met Ilona Hens, advies is gratis! Liever een keer langskomen, maak dan online een afspraak op www.ilonahens.nl en ze helpen je graag weer te laten stralen.