Dordtse Kerstfotograaf "Ik ben Niet ongeneeslijk ziek".DORDRECHT - Op woensdag 23 december 2020 kwam een cameraploeg van de 5 Uur Show op bezoek bij de Dordtse Kerstfotograaf Jur de Vos. In de uitzending van de 5 uur show werd er gezegd dat Jur ongeneeslijk ziek is , Dit is echter niet het geval , zo laat Jur op zijn Facebook weten. In het Ad stond dat ik ernstig ziek ben , het is maar wat met ernstig word bedoeld. Jur moet een hartoperatie onder gaan dat best een heftige ingreep is en ook niet zonder risico's dus een spannende tijd voor Jur. De 5 uur show maakte er ongeneeslijk ziek van , maar dat is zeker niet waar ,ik heb 2 x gezegd dat ik niet ongeneeslijk ziek bent, maar dat ik een hart operatie krijgt. Maar als hun dat vinden, en sensatie willen prima. Ondertussen heeft Jur een excuus mail gekregen van de 5 Uur Show. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 23 december 2020 was er een cameraploeg van de 5 Uur Show op bezoek bij de Dordtse Kerstfotograaf Jur de Vos.

In de uitzending van de 5 uur show werd er gezegd dat Jur ongeneeslijk ziek is , Dit is echter niet het geval , zo laat Jur op zijn Facebook weten. In het Ad stond dat ik ernstig ziek ben , het is maar wat met ernstig word bedoeld. Jur moet een hartoperatie onder gaan dat best een heftige ingreep is en ook niet zonder risico’s dus een spannende tijd voor Jur.

De 5 uur show maakte er ongeneeslijk ziek van , maar dat is zeker niet waar ,ik heb 2 x gezegd dat ik niet ongeneeslijk ziek bent, maar dat ik een hart operatie krijgt. Maar als hun dat vinden, en sensatie willen prima. Ondertussen heeft Jur een excuus mail gekregen van de 5 Uur Show.