Dordtenaar Peter de Jong is weer thuis na fietstocht naar Rome voor ‘Spieren voor Spieren’.DORDRECHT - Op maandag 20 augustus 2018 stond de familie van Peter de Jong met een warm onthaal bij het huis van Peter te wachten. Peter vertrok op maandag 9 juni op zijn fiets naar Rome om geld op te halen voor ‘Spieren voor Spieren’. De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Mensen die willen doneren, kunnen dat doen via de onderstaande link: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/peter-de-jong Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 20 augustus 2018 stond de familie van Peter de Jong met een warm onthaal bij het huis van Peter te wachten.
Peter vertrok op maandag 9 juni op zijn fiets naar Rome om geld op te halen voor ‘Spieren voor Spieren’.
De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte.
Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject.
Mensen die willen doneren, kunnen dat doen via de onderstaande link:
https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/peter-de-jong