De Sint drive-thru is een groot succes bij Bowling en partycentrum de MerwehalDORDRECHT - Op zondag 29 november 2020 was het super gezellig bij de Bowling en partycentrum de Merwehal. Want hier is een heuse Sint drive-thru. Auto's afgeladen met kinderen brachten net als gisteren ook vandaag een bezoek aan Sinterklaas en zijn Pieten die in de Sint drive-thru te vinden zijn. Ook aankomende vrijdag en zaterdag is de Sint met zijn Pieten van de Partij. Bij binnenkomst worden de kinderen die in de auto zitten welkom geheten en krijgen ze pepernoten van de pepernotenmachine die met een lange buis de pepernoten door het raam het de kinderen geef. Bij de volgende halte konden ze een consumptie bestellen. (Vanwege de Coronamaatregelen zijn de restaurants dicht. De Sint drive-thru is bedacht om toch nog dingen te kunnen verkopen , naast drinken kunnen mensen ook maaltijden in de drive-in afhalen). Na de bestelling was het tijd voor Sinterklaas die stond al op de kinderen te wachten. Volgens Sinterklaas is het een geslaagde actie en hij hoopt volgende week weer een hoop blije kinderen te mogen ontvangen. Spelregels drive thru Het is geen drive thru alleen maar om de Pieten en de Sint te bezoeken maar om een hapje en een drankje te kopen. Op de parkeerplaats staat de wegwijspiet om u de juiste richting op te sturen, u ontvangt een bestelformulier voor al het lekkers wat u kan bestellen. Het minimale besteedbedrag is € 5,00 per auto. Wanneer u aankomt zullen de pieten uw bestelling opnemen en afrekenen. U rijdt langzaam langs de pepernotencentrale, de bakkerij waar u de koffie, thee en taartjes kan ophalen en u rijdt terug langs de pietenkeuken waar u stampotten, gourmetpakketten en lekkere broodjes klaarstaan. Nadat u door de drive-thru bent gereden en uw hapjes en drankjes heeft afgehaald wordt u van het parkeerterrein geleid en kunt u dit meenemen naar huis. Het is niet mogelijk om het eten en drinken bij ons op de parkeerplaats te nuttigen. Vrijdag 4 december 14:00-18:00 Zaterdag 5 december 12:00-16:00 Meer info : https://winter-drivethru

DORDRECHT – Op zondag 29 november 2020 was het super gezellig bij de Bowling en partycentrum de Merwehal.
Want hierwas een heuse Sint drive-thru.
Auto’s afgeladen met kinderen brachten net als gisteren ook vandaag een bezoek aan Sinterklaas en zijn Pieten die in de Sint drive-thru te vinden waren.
Ook aankomende vrijdag en zaterdag is de Sint met zijn Pieten van de Partij.
Bij binnenkomst worden de kinderen die in de auto zitten welkom geheten en krijgen ze pepernoten van de pepernotenmachine die met een lange buis de pepernoten door het raam aan de kinderen gaf.

Bij de volgende halte konden ze een consumptie bestellen.
(Vanwege de Coronamaatregelen zijn de restaurants dicht.
De Sint drive-thru is bedacht om toch nog dingen te kunnen verkopen , naast drinken kunnen mensen ook maaltijden in de drive-in afhalen).

Na de bestelling was het tijd voor Sinterklaas die stond al op de kinderen te wachten.

Volgens Sinterklaas is het een geslaagde actie en hij hoopt volgende week weer een hoop blije kinderen te mogen ontvangen.

Spelregels drive thru

Het is geen drive thru alleen maar om de Pieten en de Sint te bezoeken maar om een hapje en een drankje te kopen.
Op de parkeerplaats staat de wegwijspiet om u de juiste richting op te sturen, u ontvangt een bestelformulier voor al het lekkers wat u kan bestellen.
Het minimale besteedbedrag is € 5,00 per auto.
Wanneer u aankomt zullen de pieten uw bestelling opnemen en afrekenen. U rijdt langzaam langs de pepernotencentrale, de bakkerij waar u de koffie, thee en taartjes kan ophalen en u rijdt terug langs de pietenkeuken waar u stampotten, gourmetpakketten en lekkere broodjes klaarstaan.
Nadat u door de drive-thru bent gereden en uw hapjes en drankjes heeft afgehaald wordt u van het parkeerterrein geleid en kunt u dit meenemen naar huis.
Het is niet mogelijk om het eten en drinken bij ons op de parkeerplaats te nuttigen.

Vrijdag 4 december 14:00-18:00
Zaterdag 5 december 12:00-16:00

Meer info : https://winter-drivethru.nl/