CBS Groen van Prinsterer aan de Schoolstraat in Oud-Alblas weer SEEFOUD-ALBLAS - Op donderdagochtend 14 februari 2019 was het groot het feest op de CBS Groen van Prinsterer aan de Schoolstraat in Oud-Alblas. Vandaag werd er voor de tweede keer het label School Op Seef aan de school uitgereikt. Ook was de nieuwe regionaal ambassadeur Verkeersveiligheid, Johan Quik,en wethouder mobiliteit van Molenlanden aanwezig. Johan Quik reikte het felbegeerde verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF voor de tweede keer uit aan de coördinator verkeersactiviteiten, Babette Verdoren. Tijdens deze feestelijke dag, vonden er ook praktische verkeerslessen plaats, speciaal voor de kleuters. Zij gingen onder andere oefenen met oversteken tussen geparkeerde auto’s en slalommen op de fiets. Drie jaar geleden ontving de school het eerste label verkeerseducatie. De school heeft zich volop ingezet om SCHOOL op SEEF toe te passen op de omgeving rondom school. Dit was nodig vanwege de toename van het verkeer op de naastgelegen doorgaande weg, in verband met sluipverkeer. SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Molenlanden meedoet en waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de gemeente Molenlanden. www.maakeenpuntvannul.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

OUD-ALBLAS – Op donderdagochtend 14  februari 2019 was het groot het feest op de CBS Groen van Prinsterer aan de Schoolstraat in Oud-Alblas.
Vandaag werd er voor de tweede keer het label School Op Seef aan de school uitgereikt.
Ook was de nieuwe regionaal ambassadeur Verkeersveiligheid, Johan Quik,en wethouder mobiliteit van Molenlanden aanwezig.
Johan Quik reikte het felbegeerde verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF voor de tweede keer uit aan de coördinator verkeersactiviteiten, Babette Verdoren.
Tijdens deze feestelijke dag, vonden er ook praktische verkeerslessen plaats, speciaal voor de kleuters.
Zij gingen onder andere oefenen met oversteken tussen geparkeerde auto’s en slalommen op de fiets.
Drie jaar geleden ontving de school het eerste label verkeerseducatie.
De school  heeft zich volop ingezet om SCHOOL op SEEF toe te passen op de omgeving rondom school.
Dit was nodig vanwege de toename van het verkeer op de naastgelegen doorgaande weg, in verband met sluipverkeer.
SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Molenlanden meedoet en waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio.
Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de gemeente Molenlanden. www.maakeenpuntvannul.nl

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK