Burgemeester Kolff ontvangt groep leraren uit BulgarijeBurgemeester Kolff ontvangt groep leraren uit Bulgarije DORDRECHT - Op maandag 1 april 2019 ontving burgemeester Wouter Kolff in het kader van de stedenband Dordrecht-Varna een delegatie van dertien leerkrachten uit partnerstad Varna (Bulgarije) in de Jachtkamer van het Dordtse Stadhuis. De leerkrachten uit Varna zijn tot en met 5 april 2019 in onze stad om diverse scholen in Dordrecht en Rotterdam te bezoeken. Zij doen dat om inspiratie op te doen en innovatieve ideeën te verkrijgen voor hun eigen onderwijs. De leerkrachtendelegatie bezoekt in Dordrecht vijf basisscholen, drie middelbare scholen en de Duurzaamheidsfabriek. Daarnaast bezoeken ze ook nog vier scholen in Rotterdam. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 1 april 2019 ontving burgemeester Wouter Kolff in het kader van de stedenband Dordrecht-Varna een delegatie van dertien leerkrachten uit partnerstad Varna (Bulgarije) in de Jachtkamer van het Dordtse Stadhuis.
De leerkrachten uit Varna zijn tot en met 5 april 2019 in onze stad om diverse scholen in Dordrecht en Rotterdam te bezoeken. Zij doen dat om inspiratie op te doen en innovatieve ideeën te verkrijgen voor hun eigen onderwijs.
De leerkrachtendelegatie bezoekt in Dordrecht vijf basisscholen, drie middelbare scholen en de Duurzaamheidsfabriek. Daarnaast bezoeken ze ook nog vier scholen in Rotterdam.