Burgemeester Kolff leest voor aan de leerlingen van Het Kristal in Dordrecht.DORDRECHT - Op vrijdagmorgen 26 januari 2018 werden de leerlingen van groep 3 (locatie Zuilenburg) daarna de leerlingen van groep 7 (locatie Heimerstein) van basisschool Het Kristal voorgelezen door de burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. Na de voorleessessie mochten de kinderen verschillende vragen stellen aan de burgemeester en die hadden de kinderen wel, van zijn schoen maat(48) ,voetbalclub , favoriete eten en kleur. Nadat de kinderen de burgemeester grondig hadden ondervraagd vroeg de burgemeester na aanleiding van het voorleesverhaal diverse dingen aan de kinderen, over vervelend broertjes en zusjes en wat ze later graag wilde worden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdagmorgen 26 januari 2018 werden de leerlingen van groep 3 (locatie Zuilenburg) daarna de leerlingen van groep 7 (locatie Heimerstein) van basisschool Het Kristal voorgelezen door de burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff  vanwege de Nationale Voorleesdagen.
Na de voorleessessie mochten de kinderen verschillende vragen stellen aan de burgemeester en die hadden de kinderen wel, van zijn schoen maat(48) ,voetbalclub , favoriete eten en kleur.
Nadat de kinderen de burgemeester grondig hadden ondervraagd vroeg de burgemeester na aanleiding van het voorleesverhaal diverse dingen aan de kinderen, over vervelend broertjes en zusjes en wat ze later graag wilde worden.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK