Burgemeester Dominic Schrijer neemt afscheid van ZwijndrechtBurgemeester Dominic Schrijer neemt afscheid ZWIJNDRECHT – Op donderdagavond 24 januari 2019 nam burgemeester Dominic Schrijer tijdens een speciale raadsvergadering na zes ambtsjaren afscheid af burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. Aan het begin van de vergadering deed hij zijn ambtsketen af en volgde verschillende toespraken. Uiteindelijk hield de heer Schrijer als laatste een toespraak en deed de amstketen om bij eerste locoburgemeester Jacqueline van Dongen. Vanaf 1 februari 2019 neemt Robert Strijk, oud wethouder van Leiden, als waarnemend burgemeester het stokje over van Dominic Schrijer. De heer Schrijer gaat als voorzitter van de Koninklijke BLN-Schuttersvaer in Zwijndrecht aan de slag. De oud burgemeester blijft hierdoor verbonden met de gemeente Zwijndrecht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op donderdagavond 24 januari 2019 nam burgemeester Dominic Schrijer tijdens een speciale raadsvergadering na zes ambtsjaren afscheid als burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Aan het begin van de vergadering deed hij zijn ambtsketen af en volgde er verschillende toespraken.

Uiteindelijk hield de heer Schrijer als laatste een toespraak en deed de amstketen om bij eerste locoburgemeester Jacqueline van Dongen.

Vanaf 1 februari 2019 neemt Robert Strijk, oud wethouder van Leiden, als waarnemend burgemeester het stokje over van Dominic Schrijer.

De heer Schrijer gaat als voorzitter van de Koninklijke BLN-Schuttersvaer in Zwijndrecht aan de slag.

De oud burgemeester blijft hierdoor verbonden met de gemeente Zwijndrecht.