Bromscooter door de Drechttunnel A16..VIDEODORDRECHT/Zwijndrecht - Op zaterdagmorgen 19 september 2020 reed een (verwarde) man op zijn bromscooter op de Rijksweg A16. Ook reed hij met zijn scooter door de linker buis van de Drechttunnel richting Rotterdam wat een levensgevaarlijke situatie opleverde. Hij reed amper 50 km ( idioot op de weg) Ook na de tunnel werd geprobeerd de man aan de kant te zetten ,echter reed de man gewoon door. Uiteindelijk ging de man bij Hendrik Ido-Ambacht de snelweg af en vluchtte een woonwijk in. De politie had geen personeel beschikbaar om de man aan te houden of op te zoeken. Wel is het kenteken bekend bij de politie. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT – Op zaterdagmorgen 19 september 2020 reed een (verwarde) man op zijn bromscooter op de Rijksweg A16.
Ook reed hij met zijn scooter door de linker buis van de Drechttunnel richting Rotterdam wat een levensgevaarlijke situatie opleverde.
Hij reed amper 50 km ( idioot op de weg)
Ook na de tunnel werd geprobeerd de man aan de kant te zetten ,echter reed de man gewoon door.
Uiteindelijk ging de man bij Hendrik Ido-Ambacht de snelweg af en vluchtte een woonwijk in.
De politie had geen personeel beschikbaar om de man aan te houden of  te zoeken.
Wel is het kenteken bekend bij de politie.