Brandweer maakt middelbrand voor brand aan de Molenvliet in ZwijndrechtDORDRECHT - Op zaterdag 3 juni 2021 werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een gebouw in brand aan de Molenvliet in Zwijndrecht. Er werd veel rook waargenomen in het pand van Verkerk Installatietechniek. De brandweer was snel te plaatsen want het bedrijf is gevestigd naast de brandweerkazerne. Er werd al snel opgeschaald naar een middelbrand. In het pand bevond zich veel rook. De brandweer heeft het pand geventileerd. Ook werd het team brandonderzoek opgeroepen om de oorzaak van de rook te achterhalen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdagavond 3 juli 2021 werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een bedrijfsgebouw in brand aan de Molenvliet in Zwijndrecht. Er werd veel rook waargenomen in het pand van Verkerk Installatietechniek. De brandweer was snel te plaatse, want het bedrijf is gevestigd naast de brandweerkazerne. Er werd al snel opgeschaald naar een middelbrand.
In het pand bevond zich veel rook. De brandweer heeft het pand geventileerd. Ook werd het team brandonderzoek opgeroepen om de oorzaak van de rook te achterhalen.