Brandweer helpt kat naar beneden aan de Bosboom-Toussaintstraat in Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdag 18 maart 2020 werd de hulp van de brandweer Dordrecht in geroepen voor een kat die hoog in een boom zat. De kat zat al vanaf vannacht te miauwen in de boom en kwam er niet meer uit. Met een hoogwerker kon de brandweer de kat bereiken maar net voor de brandweerman bij de kat was viel de kat , maar bleef halverwege hangen. De brandweerman probeerde bij de kat te komen maar die viel uiteindelijk verder naar beneden en vluchtte daarna snel door het kattenluik zijn huisje in. De bazin van de kat was erg blij en bedankte de brandweermannen voor hun hulp. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 18 maart 2020 werd de hulp van de brandweer Dordrecht in geroepen voor een kat die hoog in een boom zat.
De kat zat al vanaf vannacht te miauwen in de boom en kwam er niet meer uit.

Met een hoogwerker kon de brandweer de kat bereiken maar net voor de brandweerman bij de kat was viel de kat , maar bleef halverwege hangen.De brandweerman probeerde bij de kat te komen maar die viel uiteindelijk verder naar beneden en vluchtte daarna snel door het kattenluik zijn huisje in.

De bazin van de kat was erg blij en bedankte de brandweermannen voor hun hulp