Brandweer haalt man uit brandende woning in Dordrecht.DORDRECHT - Op donderdag 20 juni 2019 werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een woningbrand aan de Savornin Lohmanweg in Dordrecht. De brandweer schaalde als snel op naar een middelbrand. De bewoner kon naar het balkon vluchten aan de achterzijde van het appartementencomplex waar de hoogwerker de man in veiligheid bracht en hem overdroeg aan de medewerkwerkers van de ambulancedienst. De bewoner had rook ingeademd en had brandwonden aan zijn arm. Het slachtoffer is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Naast gelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 20 juni 2019 werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een woningbrand aan de Savornin Lohmanweg in Dordrecht.
De brandweer schaalde als snel op naar een middelbrand.
De bewoner kon naar het balkon vluchten aan de achterzijde van het appartementencomplex waar de hoogwerker de man in veiligheid bracht en hem overdroeg aan de medewerkwerkers van de ambulancedienst.
De bewoner had rook ingeademd en had brandwonden aan zijn arm.
Het slachtoffer is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
Naast gelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd.