Brandweer Dordrecht bevrijdt jongetje die vast zat tussen spijlen doeltje DordrechtDORDRECHT - Op zondag 7 juni 2020 werd de hulp van de brandweer Dordrecht opgeroepen voor een jongetje wat met zijn been vast zat tussen de IJzeren stangen van een doeltje dat zich bevond op een schoolplein aan de Atmosfeerstraat in Dordrecht. Ook een ambulance kwam even naar het jongetje kijken. De brandweer heeft met een zogenoemde spreider tussen de spijlen ruimte gemaakt zodat ze het jongentje konden bevrijden. Gelukkig raakte er niemand gewond. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 7 juni 2020 werd de brandweer Dordrecht opgeroepen voor een jongetje wat met zijn been vast zat tussen de IJzeren stangen van een doeltje ,dat zich bevond op een schoolplein aan de Atmosfeerstraat in Dordrecht.
Ook medewerkers van de ambulancedienst kwamen  even naar het jongetje kijken.
De brandweer heeft met een zogenoemde spreider tussen de spijlen ruimte gemaakt zodat ze het jongetje konden bevrijden.Gelukkig raakte het jongetje niet gewond en kwam met de schrik vrij.