Boekhandel Vos & van der Leer naar voormalig veilinghuisBoekhandel Vos & van der Leer naar voormalig veilinghuis DORDRECHT - Op woensdag 5 juni 2019 opende boekhandel Vos & van der Leer haar nieuwe winkel in het monumentale pand aan de Visstraat, waar jarenlang Veilinghuis A. Mak was gevestigd. Oud-eigenaar en veilingmeester van het veilinghuis, Pieter Jorissen, overhandigt bij de opening een bos oude roestige sleutels van het pand aan Piet Makkenze van de boekhandel, waarmee de winkel geopend was. Daarna ontving Pieter Jorissen van Caty Groen het eerste exemplaar van haar boek Moord onder hamer. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op woensdag 5 juni 2019 opende boekhandel Vos & van der Leer haar nieuwe winkel in het monumentale pand aan de Visstraat, waar jarenlang Veilinghuis A. Mak was gevestigd.
Oud-eigenaar en veilingmeester van het veilinghuis, Pieter Jorissen, overhandigt bij de opening een bos oude roestige sleutels van het pand aan Piet Makkenze van de boekhandel, waarmee de winkel geopend was.
Daarna ontving Pieter Jorissen van Caty Groen het eerste exemplaar van haar boek Moord onder hamer.