Bij de Dordtse Jur de Vos is het al kerst.DORDRECHT - Woensdag 30 oktober 2019 - Bij fotograaf Jur de Vos is de kerst al begonnen. De halve woonkamer van Jur is omgetoverd tot Kerstdorp compleet met sneeuw. Het is het derde jaar dat Jur zijn woonkamer heeft omgetoverd in de Kerstsfeer voor de Kerstshoots die hij maakt voor mensen met een kleine beurs. Het geeft een geweldig gevoel als je iets wat normaal best wel duur is goedkoop voor de mensen met een kleine beurs aan kunt bieden. Afgelopen week kwamen ze zelfs opnamens maken voor het programma "Man Bijt Hond" vetrteld Jur trots. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Woensdag 30 oktober 2019 – Bij fotograaf Jur de Vos is de kerst al begonnen.
De halve woonkamer van Jur is omgetoverd tot Kerstdorp compleet met sneeuw.
Het is het derde jaar dat Jur zijn woonkamer heeft omgetoverd in de Kerstsfeer voor de Kerstshoots die hij maakt voor mensen met een kleine beurs.
Het geeft een geweldig gevoel als je iets wat normaal best wel duur is goedkoop voor de mensen met een kleine beurs aan kunt bieden.
Afgelopen week kwamen ze zelfs opnamen maken voor het programma “Man Bijt Hond” glundert Jur trots.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Jur de Vos