Auto klapt op lantaarnpaal en slaat over de kop aan de Kennedylaan in PapendrechtPAPENDRECHT - Op zondagmorgen 25 juli 2021 om 1.19 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een ongeval letsel aan de Kennedylaan in Papendrecht. Een automobilist had in de bocht frontaal een paal meegenomen en belande op zijn kop op de andere weghelft. De man had veel geluk en mankeerde verder niks. Nadat de man was nagekeken door de ambulancedienst, is de bestuurder meegenomen naar het politiebureau. Door het ongeval lag de weg vol onderdelen en persoonlijke spullen. Een berger heeft de auto weer op zijn wielen gezet. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

 

PAPENDRECHT – Op zondagmorgen 25 juli 2021 om 1.19 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een ongeval letsel aan de Kennedylaan in Papendrecht.
Een automobilist had in de bocht frontaal een paal meegenomen en belande op zijn kop op de andere weghelft.
De man had veel geluk en mankeerde verder niks.
Nadat de man was nagekeken door de ambulancedienst, is de bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed en meegenomen naar het politiebureau.
Door het ongeval lag de weg vol onderdelen en persoonlijke spullen.
Een berger heeft de auto weer op zijn wielen gezet.