Basisschoolkinderen zwaaien naar de ouderen in de LichtkringZWIJNDRECHT - Op vrijdag 19 maart 2021 kwamen ruim 60 leerlingen van groep 1 , 2 en 3 van alle twee de locaties van de Toermalijn bijeen bij het verzorgingshuis De Lichtkring in Zwijndrecht, om naar de bewoners te komen zwaaien. Vandaag is het Nationale pannenkoek-dag en normaliteit gingen de leerlingen op bezoek , maar helaas door de coronamaatregelen konden de leerlingen niet naar binnen. Om te laten zien dat de kinderen ze niet vergeten, kwamen ze naar de bewoners toe om te zwaaien en werden er tot grote vreugde van de bewoners liedjes gezongen. De bewoners van De Lichtkring kregen van twee bekende pannenkoek merken spullen om pannenkoeken te bakken. Het personeel bakte de pannenkoeken met veel plezier voor hun bewoners. Nadat de kinderen waren uitgezongen en uitgezwaaid gingen ze weer terug naar hun school waar in sommige klassen pannenkoeken werden gegeten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op vrijdag 19 maart 2021 kwamen ruim 60 leerlingen van groep 1 , 2 en 3 van alle twee de locaties van de Toermalijn bijeen bij het verzorgingshuis De Lichtkring in Zwijndrecht, om naar de bewoners te komen zwaaien.
Vandaag is het Nationale pannenkoek-dag en normaliteit gingen de leerlingen op bezoek , maar helaas door de coronamaatregelen konden de leerlingen niet naar binnen.
Om te laten zien dat de kinderen ze niet vergeten, kwamen ze naar de bewoners toe om te zwaaien en werden er tot grote vreugde van de bewoners liedjes gezongen.
De bewoners van De Lichtkring kregen van twee bekende pannenkoek merken spullen om pannenkoeken te bakken.
Het personeel bakte de pannenkoeken met veel plezier voor hun bewoners.
Nadat de kinderen waren uitgezongen en uitgezwaaid gingen ze weer terug naar hun school waar in sommige klassen pannenkoeken werden gegeten.