Automobiliste na ongeval met boom op de Blaauwweg naar ziekenhuis.DORDRECHT - Op zaterdag 25 mei 2019 is een bestuurster van een personenauto gewond geraakt toen ze met haar auto op een boom aan de Blaauwweg klapte. Ze reed op de Blaauwweg rechtdoor , vanaf de tegenovergestelde richting kwam op de andere weghelft een taxibusjes aan die linksaf wilde en stond te wacht tot de vrouw in de auto voorbij was. Waarschijnlijk dacht de vrouw dat de taxibus door wilde rijden want ze week ineens naar rechts en klapte vervolgens op een boom. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis. Een berger heeft de flink beschadigde auto meegenomen. De twee passagiers in het busje waren flink geschrokken van het ongeval , maar gelukkig kon de chauffeur weer verder rijden om zijn passagiers thuis te brengen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 25 mei 2019 is een bestuurster van een personenauto gewond geraakt toen ze met haar auto op een boom aan de Blaauwweg klapte.
Ze reed op de Blaauwweg rechtdoor , vanaf de tegenovergestelde richting kwam op de andere weghelft een taxibusjes aan die linksaf wilde en stond te wacht tot de vrouw in de auto voorbij was.
Waarschijnlijk dacht de vrouw dat de taxibus door wilde rijden want ze week ineens naar rechts en klapte vervolgens op een boom.
De medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw meegenomen naar het ziekenhuis.
Een berger heeft de flink beschadigde auto meegenomen.
De twee passagiers in het busje waren flink geschrokken van het ongeval , maar gelukkig kon de chauffeur weer verder rijden om zijn passagiers thuis te brengen.