Auto vliegt uit de bocht in Hendrik Ido AmbachtAuto vliegt uit de bocht in Hendrik Ido Ambacht HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandag 28 januari 2019 vloog aan het eind van de middag een personenauto uit de bocht op de Ambachtsezoom in Hendrik Ido Ambacht en kwam tot stilstand tegen een lantarenpaal. Bij het eenzijdig ongeval raakte de bestuurder gewond en is door de ambulance meegenomen naar een ziekenhuis voor verder onderzoek. Over de oorzaak van het ongeval en de de eventuele ernst van verwondingen zijn geen gegevens beschikbaar. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK IDO AMBACHT – Op maandag 28 januari 2019 vloog aan het eind van de middag een personenauto uit de bocht op de Ambachtsezoom in Hendrik Ido Ambacht en kwam tot stilstand tegen een lantarenpaal.

Bij het eenzijdig ongeval raakte de bestuurder gewond en is door de ambulance meegenomen naar een ziekenhuis voor verder onderzoek.

Over de oorzaak van het ongeval en de eventuele ernst van verwondingen zijn geen gegevens beschikbaar.