Auto verwoest door brand Van Eedenstraat Zwijndrecht.ZWIJNDRECHT -Op maandagmorgen 18 januari 2021 werd de brandweer van Zwijndrecht met spoed opgeroepen voor een autobrand aan de Van Eedenstraat in Zwijndrecht. Van de auto bleef weinig over. Ook een naast geparkeerde auto raakte door de brand beschadigd. Al meerdere keren zijn er op de parkeerplaats aan de van Eedenstraat auto’s in brand gestoken of dat ook hier het geval is zal naar onderzoek moeten blijken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT -Op maandagmorgen 18 januari 2021 werd de brandweer van Zwijndrecht met spoed opgeroepen voor een autobrand aan de Van Eedenstraat in Zwijndrecht.
Van de auto bleef weinig over.
Ook een naast geparkeerde auto raakte door de brand beschadigd.
Al meerdere keren zijn er op de parkeerplaats aan de van Eedenstraat in brand gestoken of dat ook hier het geval is zal naar onderzoek moeten blijken.