Auto te water , Twee inzittende met engeltjes op hun schouders.DORDRECHT - Op zondag 21 april 2019 is er aan de Nieuwe Noordpolderweg in Dordrecht te water geraakt met daarin twee mannen uit Dordrecht. De mannen waren een rondje aan het rijden met nog wat andere vrienden die erachter reden met een auto. Op de Nieuwe Noordpolderweg ging het echter niet helemaal goed en reed de auto het water in die daar op zijn kop in terecht kwam. De mannen hadden veel geluk en konden nog zelf uit hun auto komen. Gelukkig raakte de mannen niet gewond wel hadden ze het erg koud en zat de schrik er goed in. De bestuurder van de auto moest nog wel even blazen , maar de man had niet gedronken. Een berger heeft de auto uit het water getakeld. De auto raakte flink beschadigd Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op zondagavond 21 april 2019  is er aan de Nieuwe Noordpolderweg in Dordrecht een auto te water geraakt met daarin twee mannen uit Dordrecht.
De mannen waren een rondje aan het rijden met nog wat andere vrienden die erachter reden met een auto.
Op  de Nieuwe Noordpolderweg ging het echter niet helemaal goed en reed de auto het water in die daar op zijn kop in terecht kwam.
De mannen hadden veel geluk en konden nog zelf uit hun auto komen.
Gelukkig raakte de mannen niet gewond wel hadden ze het erg koud en nat en zat de schrik er goed in.
De bestuurder van de auto moest nog wel even blazen , maar de man had niet gedronken.
Een berger heeft de auto uit het water getakeld.
De auto raakte flink beschadigd