Auto belandt op zijn kop in sloot aan de Middelweg in Dordrecht.DORDRECHT - Op dinsdagavond 9 februari 2021 werden de de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een auto te water aan de Middelweg in Dordrecht. Een personenauto met daarin twee personen was op zijn kop in de sloot terecht gekomen. Ze hebben veel geluk gehad dat ze niet zijn verdronken en ternauwernood uit de auto konden komen. Twee andere jongens (bekenden van de de twee die in de sloot lagen) reden ook met hun auto op de Middelweg en zagen het ongeluk gebeuren ze belde gelijk de hulpdiensten. De weg was hellemaal bevroren en spekglad de jongens wilde de hulpdiensten opvangen en wilde naar het begin van de weg rijden om de hulpdiensten op te vangen. Echter bij een bocht raakte zij zelf bijna met hun auto te water en kwamen in de berm vast te zitten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdagavond 9 februari 2021 werden de de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een auto te water aan de Middelweg in Dordrecht.
Een personenauto met daarin twee personen was op zijn kop in de sloot terecht gekomen.
Ze hebben veel geluk gehad dat ze niet zijn verdronken en ternauwernood uit de auto konden komen.

Twee andere jongens (bekenden van de de twee die in de sloot lagen) reden ook met hun auto op de Middelweg en zagen het ongeluk gebeuren ze belde gelijk de hulpdiensten.
De weg was helemaal bevroren en spekglad, de jongens wilde de hulpdiensten opvangen en wilde naar het begin van de weg rijden om de hulpdiensten op te vangen.
Echter bij een bocht raakte zij zelf bijna met hun auto te water en kwamen in de berm vast te zitten.