Aubade Stadhuisplein DordrechtAubade Stadhuisplein Dordrecht DORDRECHT - Op zaterdag 27 april 2019 vond op het Stadhuisplein de Aubade aan de koning plaats in het nabij zijn van burgemeester Wouter Kolff en de pas aangestelde kinderburgemeester Marije Vennix. Gedurende de Aubade werden verschillende liederen gezongen onder begeleiding van verschillende muziekkorpsen. De burgemeester bezocht in Dordrecht nog verschillende andere locaties om met de bewoners van Dordrecht de verjaardag van de koning te vieren. Voor de burgemeester en de kinderburgemeester was dit, zover bekend, het eerste gezamenlijke optreden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 27 april 2019 vond op het Stadhuisplein de Aubade aan de koning plaats in het nabij zijn van burgemeester Wouter Kolff en de pas aangestelde kinderburgemeester Marije Vennix.
Gedurende de Aubade werden verschillende liederen gezongen onder begeleiding van verschillende muziekkorpsen.

De burgemeester bezocht in Dordrecht nog verschillende andere locaties om met de bewoners van Dordrecht de verjaardag van de koning te vieren.

Voor de burgemeester en de kinderburgemeester was dit, zover bekend, het eerste gezamenlijke optreden.