Aanrijding tussen vrachtwagen en auto op de A15 Papendrecht.PAPENDRECHT - Op dinsdag 4 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding letsel op de Rijksweg A15 richting Gorinchem net voor de afslag van de N3 Papendrecht. Een auto en een vrachtwagen waren met elkaar in aanrijding gekomen. Omdat het uiteindelijk allemaal mee viel en om een lange file te voorkomen werd besloten om met alle betrokkenen en de ambulance dienst naar de carpoolplaats te gaan om daar het papierenwerk te regelen. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder van de auto daar nog verder gecontroleerd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op dinsdag 4 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding letsel op de Rijksweg A15 richting Gorinchem  net voor de afslag van de N3 Papendrecht.
Een auto en een vrachtwagen waren met elkaar in aanrijding gekomen.
Omdat het uiteindelijk allemaal mee viel en om een lange file te voorkomen werd besloten om met alle betrokkenen en de ambulance dienst naar de carpoolplaats te gaan om daar het papierenwerk te regelen.
De medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder van de auto daar nog verder gecontroleerd.