Wederom ernstig eenzijdig ongeval in Bleskensgraaf.BLESKENSGRAAF - Op zondagmorgen 14 juni 2020 om 2.25.uur werden de hulpdiensten waaronder een Traumateam , 2 ambulances, een duikteam van de brandweer , twee tankspuiten en diversen politie-eenheden opgeroepen voor een ernstig verkeers ongeval aan de Melkweg in Bleskensgraaf. Een personenauto lag half in de sloot. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Duikers van de brandweer zochten de naastgelegen sloten af naar mogelijk meer slachtoffers. De V.O.A kwam ter plaatse voor onderzoek na de toedracht van het ongeval. Op maandag 1 juni 2020 was er ook een ernstig ongeval in Bleskensgraaf , hier kwam een man op de N214 bij een ernstig eenzijdig ongeval om het leven. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

BLESKENSGRAAF – Op zondagmorgen 14 juni 2020 om 2.25.uur werden de hulpdiensten waaronder een Traumateam , 2 ambulances, een duikteam van de brandweer , twee tankspuiten en diversen politie-eenheden opgeroepen voor een ernstig ongeval aan de Melkweg in Bleskensgraaf.
Een personenauto was tegen een boom geklapt en eindigde half in een sloot.
De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Duikers van de brandweer zochten de naastgelegen sloten af naar mogelijk meer slachtoffers.

De V.O.A kwam ter plaatse voor onderzoek na de toedracht van het ongeval.
Op maandag 1 juni 2020 was er ook een ernstig ongeval in Bleskensgraaf , hier kwam een man op de N214 bij een ernstig eenzijdig ongeval om het leven.