Vrachtwagen rijdt in greppel aan de Meeuwenseweg in DordrechtDORDRECHT - Op zondag 18 juli 2021 werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een zwaar ongeval aan de Meeuwenseweg in Dordrecht. Een vrachtwagen was de Meeuwenseweg in Dordrecht opgereden en raakte halve wege van de weg en belande in een greppel met zijn combinatie. Aan het begin van de weg staat een verbodsbord voor vrachtwagens langer dan 12 meter. De hulpdiensten moesten de chauffeur helpen om uit zijn truck te komen. De chauffeur raakte gelukkig niet zwaar gewond maar werd voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Bergers zijn geruime tijd bezig geweest om de vrachtwagen uit te greppel te halen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 18 juli 2021 werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een zwaar ongeval aan de Meeuwenseweg in Dordrecht. Een vrachtwagen was de Meeuwenseweg in Dordrecht opgereden en raakte  van de weg en belande in een greppel met zijn combinatie.

Aan het begin van de weg staat een verbodsbord voor vrachtwagens langer dan 12 meter.

De hulpdiensten moesten de chauffeur helpen om uit zijn truck te komen. De chauffeur raakte gelukkig niet zwaar gewond maar werd voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Bergers zijn geruime tijd bezig geweest om de vrachtwagen uit te greppel te halen.