Speelgoed doneren aan Speelotheek Pip & Zo voor gezinnen waar niets of niet zoveel speelgoed is.DORDRECHT - Op dinsdagavond 14 april 2020 zijn Leanne ,Britte en Bianca druk bezig in de Speelotheek Pip & Zo aan het Selma Lagerlöf-Erf in Dordrecht met het uitsorteren van het speelgoed dat door de doneeractie is opgehaald. De speelotheek is een doneeractie van speelgoed begonnen voor extra speelgoed voor gezinnen waar niets of niet zoveel speelgoed is. We hebben het er druk mee mensen verteld Bianca , we hebben zoveel al gehad , nu moeten we eerst al het speelgoed schoonmaken en sorteren zodat we speelgoedpakketten kunnen maken ,Wat gaan wij een hoop kinderen blij maken. Wij maken nu extra speelgoedboxen, speelgoed om te lenen en om te houden. De actie loopt gewoon door ,dus bent u aan het opruimen en heeft u heel en compleet speelgoed wat u kwijt wilt? Of had u al wat klaar staan voor een rommelmarkt of Koningsdag? Dan kunt u ons er heel blij mee maken. De Speelotheek Pip & Zo is erg dankbaar voor al het speelgoed wat ze al hebben gekregen. Wilt u ook speelgoed doneren ,kijk dan op de facebookpagina van Speelotheek Pip & Zo. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdagavond 14 april 2020 zijn Leanne ,Britte en Bianca druk bezig in de Speelotheek Pip & Zo aan het Selma Lagerlöf-Erf in Dordrecht met het sorteren van het speelgoed dat door de doneeractie is opgehaald.
De speelotheek is een doneeractie van speelgoed begonnen voor extra speelgoed voor gezinnen waar niets of niet zoveel speelgoed is.

We hebben het er druk mee mensen verteld Bianca , we hebben zoveel al gehad , nu moeten we eerst al het speelgoed schoonmaken en sorteren zodat we speelgoedpakketten kunnen maken ,Wat gaan wij een hoop kinderen blij maken.
Wij maken nu extra speelgoedboxen, speelgoed om te lenen en om te houden.

De actie loopt gewoon door ,dus bent u aan het opruimen en heeft u heel en compleet speelgoed wat u kwijt wilt?
Of had u al wat klaar staan voor een rommelmarkt of Koningsdag? Dan kunt u ons er heel blij mee maken.
De Speelotheek Pip & Zo is erg dankbaar voor al het speelgoed wat ze al hebben gekregen.
Wilt u ook speelgoed doneren ,kijk dan op de facebookpagina van Speelotheek.