Introductie eerste elektrische straatveegwagen in NederlandDORDRECHT – Op donderdag 26 april 2018 werd aan de ’s Gravendeelsedijk in Dordrecht door wethouder Rik van der Linden de eerste elektrische straatveegwagen van Nederland geïntroduceerd. Na het los knippen van een afdekzeil door de wethouder rolde de straatveegwagen uit een container de straat op en begon aan zijn eerste demonstratie. De nieuwe elektrische straatveegwagen wordt al op Koningsdag 2018 ingezet in Dordrecht. A-Garden en Netwerk NV werken de komende 3 jaar in de Drechtsteden samen op het gebied van veegwerk voor zowel de gemeenten als bedrijven. A-Garden voert deze werkzaamheden straks uit met een in Nederland unieke, volledig elektrische veegmachine. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 26 april 2018 werd aan de ’s Gravendeelsedijk in Dordrecht door wethouder Rik van der Linden de eerste elektrische straatveegwagen van Nederland geïntroduceerd.
Na het los knippen van een afdekzeil door de wethouder rolde de straatveegwagen uit een container de straat op en begon aan zijn eerste demonstratie.
De nieuwe elektrische straatveegwagen wordt al op Koningsdag 2018 ingezet in Dordrecht.
A-Garden en Netwerk NV werken de komende 3 jaar in de Drechtsteden samen op het gebied van veegwerk voor zowel de gemeenten als bedrijven.
A-Garden voert deze werkzaamheden straks uit met een in Nederland unieke, volledig elektrische veegmachine.